Ta hand om dig efter träningen

Ta hand om dig efter träningen

För den som tränar mycket gäller det också att vårda sig själv och sin hud, att ta hand om sig helt enkelt. En sund själ i en sund kropp i en sund hud! Helst ska detta också ske utan att naturen tar skada, eller att ens plånbok skriker av smärta, vilket inte alltid är en enkel kombination. Men är man en hälsomänniska så känns det väldigt konstigt att inte köpa ekologiska alternativ när dessa finns – och det gör det i stor mängd idag. Det stora utbudet gör också att priserna ligger på en nivås som de flesta kan hantera utan att behöva gå från hus och hem.

Att stödja det lilla
Det finns flera olika märken att välja mellan, och butiker att köpa från. Personligen tycker vi att det är bra att stödja lite mindre butiker. På så sätt hjälper man till att förhindra att alternativen försvinner. En framtid där den enda man kan handla från är Amazon är inte speciellt lockande, så även om det kanske är lite dyrare så är det bra. Men det behöver faktiskt inte kosta mer, utan kan till och med vara billigare. Att servicen sedan blir mer personlig är självklart och faktiskt något som ytterligare förstärker hela upplevelsen.

När det gäller ekologisk hudvård så är Fina Mig från Dalarna ett företag som vi gärna rekommenderar. De har ett fokus på just ekologiska produkter, så det nästan är svårt att hitta något som INTE är eko. Dessutom försöker de ha så många produkter som möjligt som använder i huvudsak naturliga råvaror. När det gäller hudvård, smink och sådant så är Fina Mig ett riktigt, riktigt bra val. Det känns definitivt som om de försöker göra det som är bra, rätt och riktigt. Utan att ett ögonblick tumma på kvalitén. Ett fint val, helt enkelt.