Omtumlande i Dalarna

Omtumlande i Dalarna

Omtumlande i Dalarna
Pust, det blev verkligen bra där uppe i dalarna men ändå lite omskakande. Fast på ett bra sätt, ingen olycka eller så, tvärtom. Eller, det finns nog en del som skulle kalla det en olycka men jag är bara glad. Min bästa vän berättade nämligen att hon ska gifta sig, och det kom lite som en överraskning fast ändå inte. Ni förstår vad jag menar! SÅ det satt vi långt inpå natten och pratade om i stugan. Spännande och jag lovade (självklart) att jag skulle hjälpa till med planering och förberedelser och så. Det kommer att bli en utmaning, men utmaningar är till för att övervinnas.

Jakt på bröllopsfotograf
Ett av mina jobb är att föröka jaga rätt på en bröllopsfotograf och jag har redan börjat snoka runt lite. Jag har hittat en på nätet som verkar vara en väldigt duktig bröllopsfotograf, så henne ska vi nog försöka knipa, om det går. Bröllopsfotografer brukar ju behöva bokas lång tid i förväg och de ska gifta sig i vår, så det gäller att vara ute i god tid. Jag har inte visat min vän Sonias (fotografens) hemsida ännu, tänkte ta det i helgen när vi ska ha tjejmiddag.

Lite om Dalarna
Vad gäller Dalarna har jag ingenting att klaga på. Bäst av allt var att paddla kanot, fast det kändes livsfarligt i början. Men det var så roligt att jag nästan börjat fundera på att skaffa mig en alldeles egen. Att cykla runt i Älvdalen var också väldigt trevligt. Väldigt vacker natur och charmiga omgivningar. Kanske skulle ta en cykelsemester i Dalarna nästa sommar, för att se om resten av landskapet är lika vackert?

Okej, det får räcka för den här gången. Jag har liksom en hel del att tänka på nu, men det går säkert över :p