Ner i dalen

Ner i dalen

Pust, det blir väldigt mycket här just nu, men det är ändå bättre än att ha tråkigt. Jag ska nämligen iväg på en liten sen extrasemester, upp till Dalarna! Ta vara på det sista av sommaren sådär, och njuta av naturen. Min bästa vän fick idén. Det är till Älvdalen Camping som vi ska bege oss och där verkar det vara alldeles för vackert för att vara sant! Jag har kollat in massa bilder och naturen är helt och hållet underbar. Den går knappt att beskriva. Sverige när det är som bäst skulle man kunna säga. Det är vid Österdalälven som Älvdalen Camping ligger och jag känner på mig att det kommer bli helt perfekt.

Massvis att göra
Men det bästa är ändå att det verkar finnas massvis att göra där uppe. Som paddla kajak (det har jag aldrig gjort), älgsafari, cykelturer och mycket annat som verkar 🙂 roligt. Vi har bokat en stuga för två i camping Älvdalen stugby, en liten rudimentär sak. Det finns mer avancerade stugor med riktiga kök och så, men det kändes lite som fusk. Ska det vara camping så ska det. Bort från vardagens lyx och alla onödigheter, njut av det vilda livet. Jag undrar om det finns många vilda djur i skogen däruppe i det vilda Dalarna? Hmmm.

Som ni kanske märker är jag lite upprymd här nu, jag är verkligen taggad. Det här var den bästa idén min kompis fått på säkert flera veckor (hon har många bra idéer). Om en vecka bär det av och sedan kommer vi att bli ett med den vilda Österdalälven. Metaforiskt då alltså, inte på riktigt. Men man vet aldrig, vi kanske kommer förvandlas till sjöjungfrur eller något sådant. Eller heter det älvjungfrur om det är en älv?

Nog om detta, återkommer med rapport om hur det hela gick!