Mer än träning och sport i livet

Mer än träning och sport i livet

Hur konstigt det än kan låta så måste jag säga att det finns mer i livet än bara träning och sport. Saker som att pyssla om sitt hem till exempel, så att det är precis så fint och ombonat som man vill ha det. Det är något som jag spenderar en hel del tid på, och pengar också. Lyckligtvis så är ju träning för det mesta rätt så billigt, så det blir en del över när räkningar och sådant är betalt. Mitt senaste projekt är då att fixa till köket, och där kommer jag att lägga ner en hel del av mina sparpengar.

Nya luckor
Som ett första steg kommer jag att ordna med nya köksluckor till köket. Det känns som någonting som kan göra stor skillnad. Ut med de tråkiga laminatluckorna och in med… Tja, faner kanske? Eller till och med solitt trä? Något träaktigt kommer det att bli i alla fall. Jag vill gärna ha en så naturlig känsla omkring mig som möjligt, och laminatluckorna började verkligen att gå mig på nerverna. Bort med dem, med andra ord! Köksluckorna kommer nog att inköpas från Mälarkök, då jag gillar deras urval av trä och faner. Priserna tycker jag också om för övrigt. 😉