Annorlunda träning med jobbet

Annorlunda träning med jobbet

Det finns många olika sorters träning och en del av dem har jag inte riktigt tänkt på innan jag blev introducerad till dem. Någonting som hände alldeles nyligen, när vi hade kick-off på jobbet. Företaget hade anlitat en eventbyrå för att ge oss någonting alldeles extra och det lyckades de med väldigt bra, i alla fall enligt mig (även om de flesta tyckte det var roligt, tror jag). Vi fick nämligen prova på riktigt sportfiske och det var otroligt spännande och dessutom rätt så ansträngande, i alla fall för mig som gav 110%. Riktigt bra träning med andra ord!

Otrolig naturupplevelse
Det hela var också en riktig upplevelse, med andlöst vacker natur. Vi började vid Vaxholm, och arbetade oss runt där och fiskade, med erfarna guider som ledde oss, så vi skulle ha en chans att få något. Det blev lite av en tävling om vem som skulle få mest fisk eller störst fisk. Jag vann inte, men lika glad för det är jag. Det var ju bara så roligt. Första gången jag fiskade faktiskt, men definitivt inte sista. Jag blev riktigt biten och kommer definitivt att göra om det, även om det nog får vänta tills våren tills nästa gång. Om jag inte får för mig att gå ut på isen, borra ett hål och börja pimpla…